LÅTAR


DO YOU LIKE??


blogg tips


bilder

ar

:(!!

kanske blir en ny blogg....ni måste ju följa tre visningar på 10 dar vad är det för en ynka liten siffra ....jo föressten adda mig på skype jag heter lollo-pollo89 ;)

Tja!Tja!

Nu så har jag hittat ett par skit snygga shorts på cubus!!! Elvira shortsjag önskar dom och en kjol på kappahl!!jaja men nu så sitter jag här i min kompis soffa och väntar på att hon har ätit klart hon käkar från donken haha skojja men iallafall macdonalds (stavning??) Men sen så ska vi gå ut och göra lite grejer :D :D :D :D :D :D :D :D :D                                                                                         
TJAA!

Tjaba hej hallå! nu sitter jag här och längtar till sommarlovet och om 2 veckor är det min tur att bli 10!! wohoo! Idag köpte jag 2 grejer till min födelse dag det är en tröja med usa flaggan på med paljetter och den kommer från lindex och kosta 149 tror jag och en annan gullig tröja som kosta 99 kr och den var från lindex oxå och sen köpte jag 2 kompis halsband till mina bästisar Frida och Jennifer :D!!!

Trix-Film

HEJ idag så var jag hos min kompis igen och innan så spelade jag fiol men här är en till trix film med oss ;)

hejj!

hej hej!!! idag så har jag vart på dans!!! det var super kul och snart är det dans uppvisning :D ser fram imot det!! och nu är jag hemma hos kompis vi har hoppat stuts matta ni kan ju kolla in hennes blogg ! http://beautytilda.blogg.se och vi gjorde en video på när vi julade

FREDAG

Skönt med fredag igen! imorn så ska jag på en super rolig grej den kanske låter tråkigt för den heter medeltids dagen då är det super kul och då så ska jag vara med min kompis :)) ja jag ska baka kladd kaka efter maten mmm... och nu så sitter ag här och tråkar ska ut och hoppa stuts matta :))

Hej.....- kort inlägg

hej det känns som ni inte gillar min blogg så snälla hjälp mig min statistik sjunker ;(

GRÖÖÖÖÖÖNAN

JJAAA en vecka kvar tills jag och min kompis kanske åker till grönan är en och 37 men skia ha höga klack skor så jag blir en och 40 då ska jag åka insane tillt (frittfall) och massa annat !!! puss och hej dansande svejj 

TÄVLING!! på gång....

JAPP jag bästemde att tävling skulle vara först! Men jag vet inte  vad priset ska vara kanske en singnerad tavla av mig (hehe har tagit de från misslisibell på yt hoppas det är ok...)  ja men tävlingen går ut på att den som tar det finaste fotot vinner och då kan ni skriva er adress så bara jag ser den skriv er blogg adress och lägg ut fotot där så jag kan ta det till min blogg och bäretta vem som vann! WISH YOU GOODLUCK (stavning?) hejdå ska göra ett till inlägg ;) 

jag ska....

Ha en liten tävling eller en frågestund men vilken ska va först ni får bästämma! Ja nu kommer jag till dagen hur den har vart... ja den har vart lite tråkig men roligt jag vaknade kl 9 ungefär och då så logga jag in på skype och på skype pratade jag med andrija min kompis. Sen så gjorde jag nått som jag innte kommer ihåg.... Men sen så pratade jag med Emma på skype om dansen som skulle vara. Sen hoppade jag stuts matta sen åt jag sen åkte jag till dansen och det var så kul där Emma skratade så hon grät (som hon gör nästan varge gång haha) och jag håller uppvärmningen typ hela tiden först skulle de vara min kompis Thilde men hon hade håll så då feågade (min danslärare) istället Emma och då så gick hon fram och hållde den sen sa min danslärare Lovisa kan du JAG FLIPPADE JU UR JAG HAR VART 4 GÅNGER I RAD!!! då sa jag nej men sen så puttade emma fram mig (TACK EMMA.....) jaja så har min dag vart :) 

Ny header

Denna bild ska bli en enkel ny header blir kort ikväll bye :)

nu är det fredagsmys...

hoppas inte föreldrarna stör det är slutet på veckan det är dags för fredags myys!! ja det är ju härliga fredag idag!!!! jag bästemde att vi skulle äta natsho tallrik (vet inte hur natsho stvas) men det ska bli mumms :P . haha sitter här och spelar in musik på ipoden så mina kompisar och jag kan ha den musike hit tills har jag spelat in swag it out med Zandaya och ttylxox med Bella Thorne och nu så spelar jag in put your harts up med Ariana Grande :) 

HEJ !

HELLO VELCOME! till min nya blogg!!  jag har haft en blogg med mina kom pisar som finns fortfarande men ska ta kanske bort den den heter  http://telldance.blogg.se/ ja men nu har JAG en ege blogg wohoo! hoppas ni kommer att gilla den pussi å hej  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0